Klank

Bewustzijnscentrum klank

Ontladen en opladen is goed voor je lichaam en geest. Door te luisteren naar klank of door zelf te klinken breng je energie in beweging, blokkades kunnen los komen. Energie kan getransformeerd worden. Met klank kun jij contact maken met jouw binnenwereld. Je mag je stem laten horen zoals jouw lichaam dat wilt. Je zingt voor jezelf maar je kunt ook een lied voor een ander zingen.

We kunnen klankschalen (kristallen en koperen) laten klinken, wat heel rustgevend en dingen naar boven kan brengen die alleen voor jou van toepassing zijn. Of we zingen samen mantra’s (in het Nederlands, Engels of een andere taal). Mantra’s zijn korte teksten met een terugkerende teksten die we herhalen waardoor je in een bepaalde flow terecht komt. Of we gebruiken gewoon onze stem en laten ontstaan wat eruit wil gaan, een soort van stembevrijding. Dat kan soms heel gek zijn maar echt bevrijdend werken als je het gewoon toelaat. Of we gebruiken muziekinstrumenten zoals een drum, trommel of gitaar erbij.

Samen de sessie creëren is fijn maar voel je niet verplicht, je kunt ook deelnemen en er gewoon zijn.

klank

 

Voel je welkom in de wereld van puur geluid en de kracht van je eigen stem. 

Puur geluid maken en dat hierdoor prachtige vormen ontstaan in zand of water, is ooit ontdekt door een natuurgeneeskundige in 1782.  Zijn ontdekking dat verschillende geluiden mooie vormen en zelfs mandala’s realiseerden…. Dit is wat op celniveau in ons lichaam gebeurt als wij puur geluiden gaan maken. De manifestatie hiervan is een heerlijk gevoel.

Puur geluid maken stimuleert de middenhersenen en stress wordt hierdoor verminderd, emoties worden in balans gebracht en een heerlijk gevoel van welzijn wordt gecreëerd. 

Toning is het maken van puur geluid van verlengde klinkers. De zachtheid en kracht van je eigen stem gebruiken en ervaren biedt o.a. evenwicht, heling en harmonie. 

Dus het zingen en het maken van puur geluid zorgt ervoor dat onze cellen open gaan staan, uitbreiden en recreëren in verschillende prachtige formaties.

Het mooie is: iedereen kan puur geluid maken. Je hoeft dus geen zanger of  zangeres te zijn. Ontdek jouw stem. Als beloning krijg je een heerlijk gevoel om mee naar huis te nemen.

Na jouw aanmelding ontvang je een mail. Hou je mail in de gaten. Na betaling is jouw plek gereserveerd.

Wil je Last minute (24 uur vooraf) een workshop “De energie van …” reserveren? Stuur een berichtje via de app naar 06-42115171.