Creativiteit

Bewustzijnscentrum reserveren

Tijdens de Energie van Creativiteit gaan we werken met onze handen. We zetten bijvoorbeeld een intentie of vragen om inspiratie en van daaruit gaan we iets creëren met onze handen. Er wordt een wisselend programma aangeboden. Op deze site kun je per keer zien wat het idee is om mee bezig te zijn. Dat kan zijn van het maken van een dromenvanger tot en met het haken van jouw draak(je). Heb jij zelf een leuk idee? Laat het ons weten.

Wat is het programma globaal?

  • Inloop
  • Korte kennismaking met elkaar om eventueel vraagstelling of intentie te delen
  • 45 tot 90 minuten ervaren van de activiteit
  • Delen van wat jij wilt delen en/of luisteren naar de ander. Of wil je liever in je eigen bubbel blijven….helemaal prima.
  • We zorgen voor koffie/thee en wat lekkers. Doe gezellig mee!

Hoe kan ik mee doen met een activiteit?

Ga naar Reserveren en kies de activiteit die jou aanspreekt.

Wie begeleid een activiteit?

De “DE ENERGIE VAN” activiteiten worden door mij, Claudia voorbereid en begeleid. Er kan ook sprake zijn van een samenwerking of dat ik iemand uitnodig om de activiteit te begeleiden. In de flyer van de activiteit wordt dat aangekondigd. Heb jij zelf zin om een activiteit te begeleiden of ken jij iemand die dat graag wilt doen neem dan contact met mij op.

Wanneer we samen een activiteit organiseren dan bespreken we vooraf wie wat doet. Zie onder wat er zoal bij komt kijken en wat jij mogelijk op je kunt nemen of juist niet. Laten we elkaar aanvullen waar mogelijk is.