De energie van

Massage, Dans, Klank, Creativiteit of Voeding… 5 thema’s om energie in beweging te brengen.

energie bij moeders thuis

Als symbool het spiraal. De spiraal is een voorstelling van de reis van het innerlijke leven. Door de Kelten werd de spiraal als symbool voor de zon gebruikt en het is ook een oud symbool van de godin, de baarmoeder, vrouwelijke slangenkracht, voortdurende verandering, en de evolutie van het universum.

Om bewuster van onszelf te worden kan het helpen door bezig te zijn met diverse activiteiten. Bijvoorbeeld gericht op het lichaam, door creatief bezig te zijn of door in aanraking te komen met voedende activiteiten voor lichaam en geest.

Je voelt bijvoorbeeld waar er spanning is in jouw lichaam en word je daardoor meer bewust van wat je nodig hebt. Of je krijgt inspiratie, rust of energie door gewoon iets te gaan te doen.

Je voelt je hier sterker door en voelt dan dat je echt leeft.

Wij passen deze activiteiten in ons leven toe en willen dit graag delen waardoor we onszelf en elkaar helpen op ons levenspad.

Past dit ook bij jou? Doe gewoon een keer mee en ervaar wat het met jou doet.

Ik ben, ik doe mee en ervaar wat het voor mij doet…..

Welke activiteiten kun je aan denken?

Dansen, klanken, creativiteit, voeding in groepsverband of ervaar individueel een massage.

Op deze site kun je per gebied zien wat er mogelijk is. Wanneer we in groepsverband zijn zullen we vooraf een programma voorbereiden en daarnaast door intuïtief aan te voelen besluiten wat we gaan doen binnen wat mogelijk en gepast is. Door naar onszelf en naar de ander te luisteren kan hierdoor een dynamiek ontstaan die we vooraf niet hadden kunnen bedenken.

Als subonderdeel in het menu “DE ENERGIE VAN” staan de diverse categorieën wat verder uitgewerkt.

Welke middelen of thema’s worden toegepast?

Het mag maar hoeft niet. Je mag hier gewoon jezelf zijn dat is het aller belangrijkste. Het is goed om iets gewoon te gaan doen zonder te denken dat je het niet kan. Je kan het namelijk best, op jouw manier, uniek zoals jij bent!

We gaan de activiteit gewoon doen, zodat we meer gaan voelen dat we leven. Het is eigenlijk heel simpel alleen lijkt het doen soms niet zo eenvoudig. Samen creëren we een energieveld dat ieder uniek individu helpt in zijn/haar proces. We helpen elkaar hierbij door er gewoon te zijn.

Wat is het programma globaal?

  • Inloop
  • Korte kennismaking met elkaar om eventueel vraagstelling of intentie te delen
  • 45 tot 60 minuten ervaren van de activiteit
  • Delen van wat jij wilt delen en/of luisteren naar de ander. Of wil je liever in je eigen bubbel blijven….helemaal prima.

Hoe kan ik mee doen met een activiteit?

Ga naar Reserveren en kies de activiteit die jou aanspreekt.

Wie begeleid een activiteit?

De “DE ENERGIE VAN” activiteiten worden door mij, Claudia voorbereid en begeleid. Er kan ook sprake zijn van een samenwerking of dat ik iemand uitnodig om de activiteit te begeleiden. In de flyer van de activiteit wordt dat aangekondigd. Heb jij zelf zin om een activiteit te begeleiden of ken jij iemand die dat graag wilt doen neem dan contact met mij op.

Wanneer we samen een activiteit organiseren dan bespreken we vooraf wie wat doet. Zie onder wat er zoal bij komt kijken en wat jij mogelijk op je kunt nemen of juist niet. Laten we elkaar aanvullen waar mogelijk is.

Santpoort Noord bos