Wil je contact met ons? Vul onderstaand in:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Meerkeuze
bij moeders thuis jezelf zijn
Claudia de Jongh
Claudia de Jonghoprichter Bij Moeders Thuis
Read More
Ik wil heel graag dat Bij Moeders Thuis een plek is waar mensen zich gesteund voelen in hun uitdagingen, maar ook dat het een plek is om te ontspannen en leuke dingen te doen. Dat mensen elkaar leren kennen en hier samen een fijne plek van willen maken. Dit kan ik niet alleen, daarom ben ik zo blij met alle mensen die hierbij helpen als activiteitenaanbieder, bezoeker en/of als vrijwilliger. Het maakt daarbij niet uit hoe vaak je je laat zien. Je bent welkom wanneer jij er de tijd en aandacht voor hebt.
Malou Vrouwencirkel
Malou Vrouwencirkel
Read More
Het was mijn eerste vrouwencirkel. Ik voelde mij bij de deur (die voor mij geopend werd) al heel erg welkom en thuis. We hebben veel gedeeld, gedanst en nog het voormoederpad gelopen, gevolgd door een prachtige afsluiting. Dank jullie wel.
Ontvanger van een massage
Ontvanger van een massage
Read More
Wil jij jouw ervaringen delen met anderen?Laat het ons weten via info@bijmoedersthuis.nl als jouw recensie hier geplaatst mag worden.
Deelgenomen aan een activiteit
Deelgenomen aan een activiteit
Read More
Wil jij jouw ervaringen delen met anderen? Laat het ons weten via info@bijmoedersthuis.nl als jouw recensie hier geplaatst mag worden.
N. Vrouwencirkel
N. Vrouwencirkel
Read More
Ik heb Bij Moeders Thuis de vrouwencirkel mee gemaakt. Wat een fijne warme en veilige plek is het. Ik heb het als heel prettig en heel fijn ervaren. Het is een warme hartelijke groep vrouwen. Ik kijk uit naar meer activiteiten bij Moeders Thuis!
Previous
Next
20230609_210203